Første indlæg / first post

…og hvad skal man så?

Det var selvfølgelig ikke nogen hovedløs gerning at oprette en blog. Her vil jeg prøve at fremstille nogen af tankerne om det faglige sammenspil mellem datalogi og musikvidenskab – første fokus bliver Computer Music, men der er først nogle praktiske forhold.

  • Skal jeg skrive på engelsk?
  • Hvor tit skal jeg skrive?
  • Hvor vigtigt er layoutet på en faglig blog?

Alt dette og mere kan du høre mere om i næste afnit

3 thoughts on “Første indlæg / first post

  1. Jeg vil skrive på engelsk
    jeg vil ikke opdatere med noget fast interval
    det er vigtigt for mig at gøre layoutet særligt for denne blog, ikke for fagligheden, men for min egen skyld 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *